Új Hyundai i20 most egy évig ingyenes hitelfedezeti biztosítással Budapest Bank finanszírozás esetén*

A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.). A szolgáltatás közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu honlapon.

Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez! A szolgáltató által biztosított konstrukció Hyundai i20 modellre elérhető, Forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 36-84 hónap. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, ügyleti kamatláb 4,49%, havi törlesztés 55.915 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.361.900 Ft, a lízing teljes díja: 361.900 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 4,68%. Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 3,74% kamatfelár, azaz 4,49%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2021.03.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

*Az akciós hitelfedezeti biztosítással kapcsolatos részleteket - beleértve a kizárásokat és mentesüléseket - az akciós hirdetmény tartalmazza, amely elérhető a www.budapestauto.hu honlapon. A csoportos hitelfedezeti biztosítási szerződést szerződőként a Budapest Bank kötötte, az ahhoz történő esetleges csatlakozás során (1) a Budapest Bank jár el, mint a biztosító függő biztosításközvetítője, (2) a kereskedő nem tesz semmilyen, a csatlakozást elősegítő lépést (sem mint a Budapest Bank, mint függő biztosításközvetítő alügynöke, sem mint a biztosító függő biztosításközvetítője).