IONIQ Plug-in Várja Önt a hybrid.
 • Tisztán elektromos közlekedés a benzines modellek rugalmasságával
 • Új formai részletek
 • Fejlett vezetőtámogató rendszerek

3D modell


 
 
 
 
 
A képek eltérhetnek a kész terméktől.

 
previous
next
 

Fedezze fel
az IONIQ Plug-in modellt.

Színarany középút. Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. Megújult dizájnjával és ultramodern, fejlett vezetőtámogató és aktív biztonsági rendszereivel az IONIQ Plug-in jobb, mint valaha. Az EV üzemmód gombot megnyomva aktiválhatja a tisztán elektromos hajtást. Ha lemerült az akkumulátor, a benzinmotornak köszönhetően hybridként használhatja tovább autóját, majd ha töltőponthoz ér, ismét feltöltheti akkumulátorát.

Kívül-belül
megújult

Az IONIQ Plug-in letisztult, áramvonalas körvonalait egyedi formai részlettel tettük még vonzóbbá, kiemelve a modell kifinomult megjelenését. A dinamikus rácshálós hűtőmaszk harmonikusan illeszkedik a teljes LED-es fényszórókhoz és a LED-es nappali világításhoz, kifinomult első benyomást téve a szemlélőre.

Blue Link® csatlakoztatott
jármű szolgáltatások

A Blue Link® csatlakoztatott jármű szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj IONIQ Plug-in fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

Mi az a Plug-in Hybrid?

Szokjon hozzá a tökéletes rugalmassághoz. Az IONIQ Plug-in az elektromos járművek minden előnyét kínálja - a benzinmotoros hybridek rugalmasságával kiegészítve. A nagykapacitású (8,9 kWh) lítium-ion polimer akkumulátor az EV gomb* megnyomásakor akár 63 kilométernyi tisztán elektromos hatótávolságot biztosít. Ezt követően az IONIQ Plug-in ugyanúgy használható, mint az IONIQ Hybrid modell. A párhuzamos full hybrid hajtásláncnak köszönhetően a jármű üzemelhet benzinmotorral, villanymotorral vagy mindkettővel egyszerre. Menjen olyan messze, amennyire csak szeretne. Célba érve csatlakozzon egy töltőpontra, és töltse fel akkumulátorát. A szabályozható regeneratív fékrendszer - amely a villanymotor segítségével lassítja az autót - azonban menet közben is tölti az akkumulátort. A regeneratív fékezés erejét négy fokozatban szabályozhatja.

*NEDC 2.0 ciklus szerint meghatározott hatótávolság. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet.

Fedezze fel a plug-in hybrid
technológia mindennapi előnyeit.

Az IONIQ Plug-in a hybridekre jellemző, kivételesen alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett jelentős távolságot képes megtenni tisztán elektromos üzemben. Így Ön tisztábban közlekedhet a városban, sőt: olyan városrészekbe és parkoló zónákba is behajthat, amelyeket a belső égésű motorral szerelt járművek csak korlátozottan látogathatnak.

 • Elektromos közlekedés + rugalmasság.

  Ha nem áll készen egy villanyautóra, a plug-in hybrid testesíti meg a tökéletes kompromisszumot. MIntegy 63 kilométert* tehet meg tisztán elektromos üzemben, ami a legtöbb esetben elegendő a mindennapokban, ám ha hosszabb utat tervez, számíthat a benzinmotorra.

  *NEDC 2.0 ciklus szerint meghatározott hatótávolság. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet.

 • Zéró károsanyag-kibocsátás
  elektromos üzemben.

  Villanyautó gombnyomásra. Az IONIQ Plug-in nagykapacitású (8,9 kWh) lítium-ion polimer akkumulátora az EV gomb* megnyomásakor akár 63 kilométernyi tisztán elektromos hatótávolságot biztosít. Ezt követően a jármű automatikusan a (szintén a villanymotorra épülő) hybrid üzemben halad tovább.

  *NEDC 2.0 ciklus szerint meghatározott hatótávolság. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus és a környezeti hőmérséklet.

 • Kevesebb üzemanyagot igényel.

  Az IONIQ Plug-in a takarékosság új szintjét képviseli: akkumulátorról táplált villanymotorja a benzinmotorral együttműködve kivételesen kedvező üzemanyag-fogyasztást és igen csekély károsanyag-kibocsátást biztosít.

Exterior
Kecses kifinomultság.
Az IONIQ Plug-in lendületes formatervét egyedi formai részlettel tettük még vonzóbbá. Alacsony légellenállás, maximális menetdinamika: mindössze 0,24-es közegellenállási együtthatójával az IONIQ Plug-in a jelenleg kapható egyik legáramvonalasabb autó a világon. A kecses kontúrok és az innovatív technológiák együtt felülkerekednek a légáramlatokon, így minimálisra csökken a légellenállás, és ezzel együtt a károsanyag-kibocsátás is.
 • moreHűtőmaszk
  és lökhárító
  moreTeljes LED-es
  fényszórók
  moreLED-es nappali
  világítás (DRL)
  Lights (DRL)
  • Hűtőmaszk és lökhárító A dinamikus hűtőmaszk lebegő, háromdimenziós rácsmintázata egyszerre ultramodern és divatos. A lökhárító alsó peremét díszítő, ezüst színű sáv még kifinomultabbá teszi az átdolgozott orrész megjelenését.
  • Teljes LED-es fényszórók Az új, opciós teljes LED-es fényszórók stílusosabbak és jobb látási viszonyokat teremtenek. Még dinamikusabb megjelenés, jobb éjszakai megvilágítás és fokozott biztonság mellett.
  • LED-es nappali világítás (DRL) Az IONIQ Plug-in LED-es nappali világítása látványos fényrajzolattal vértezi fel a modellt. A nappali fények a 'légfüggöny' sötétszürke légbevezető nyílásai mellett helyezkednek el. Ez az aerodinamika rendszer optimális légáramlást biztosít a kerekek és az oldalfal mentén, és ezzel csökkenti az autó légellenállását.
 • moreKönnyűfém
  keréktárcsák
  moreKüszöbvonal
  moreNapfénytető
  moreIntelligens kulcs
  • Könnyűfém keréktárcsák Az új, 16 colos könnyűfém keréktárcsákat kifejezetten az IONIQ Plug-in modellhez terveztük.
  • Küszöbvonal Az autó elegáns küszöbvonalának új, ezüst színű betéte még dinamikusabbá teszi a modell kifinomult sziluettjét.
  • Napfénytető Napsütés és frissítő szellő az utastérben. Az IONIQ Plug-in opciós, billenthető és eltolható napfényteteje ablakot nyit a természetre.
  • Intelligens kulcs Soha többé nem kell a kulcsait keresgélnie. Elég, ha zsebében vagy táskájában van az intelligens kulcs, és az ajtózár automatikusan old, amint érzékeli a kulcs jelenlétét. Beszállás után sem lesz szüksége a kulcsra: csak nyomja meg a motorindító gombot.
 • moreLED-es
  hátsó lámpatestek
  lamp
  moreHátsó lökhárító
  • LED-es hátsó lámpatestek A modell hátsó fényrajzolatát is átdolgoztuk. A LED-es hátsó lámpatest még dinamikusabb képet mutat, nappal és éjjel egyaránt.
  • Hátsó lökhárító A hátsó lökhárítót is átdolgoztuk: a középső panel és az alsó díszsáv új, sötétszürke betétet kapott.
Interior
Tágas és kifinomult belső tér.
Az IONIQ Plug-in újragondolt belső kialakítása letisztult és szellős funkciókkal. Élvezze ennek a kompromisszumok nélküli kényelmet és kapcsolódást kínáló, ötszemélyes szedánnak a praktikumát. A belső tér előállítása során különféle környezetbarát műanyagokat és természetes anyagokat használtunk fel, az organikus cukornádtól kezdve a vulkáni kőzetig.
 • Válassza ki a kedvencét. A Fossil-szürke belső tér szövet vagy bőrkárpitozását stílusos lyuggatott mintázat teszi még ízlésesebbé.
  • Bőr
  • Szövet
 • Válassza ki a kedvencét. A Fossil-szürke belső tér szövet vagy bőrkárpitozását stílusos lyuggatott mintázat teszi még ízlésesebbé.
  • Bőr
 • Válassza ki a kedvencét. A kéttónusú Shale-szürke belső tér valódi bőr üléskárpittal elérhető.

  • Bőr
 • Műszerfal

  A műszerfalat teljesen újraalkottuk; sötét króm karaktervonala elegánsan
  hangsúlyozza ki a széles térérzetet. A lebegő műszeregység házának kiváló
  minőségű műbőr borítása fokozott minőségérzetet kelt. A műszerfal és a
  középkonzol kék LED-es környezeti megvilágítása még kecsesebbé teszi
  a belső hangulatot.

 • Fűthető kormánykerék

  Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. Az egyenes aljú,
  fűthető kormánykerék ezüst színnel díszített küllőin
  ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben
  biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal,
  és működtetheti a fedélzeti rendszereket.

 • 10,25 colos érintőképernyő

  Az opcióként elérhető, vadonatúj 10,25 colos audio-video navigációs (AVN) rendszer a megújult utastér dísze. A testre szabható, osztott képernyőn a
  Hyundai fejlett Blue Link® csatlakozási szolgáltatása, valamint a LIVE szolgáltatások is elérhetők (utóbbi 5 éven át ingyenes előfizetéssel.) Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), valamint parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

 • Ultramodern klímavezérlő felület

  A teljes mértékben újratervezett középkonzol ultramodern
  megjelenést kapott. Az ötletes, érintésérzékeny klímavezérlő
  felület kihangsúlyozza a középkonzol letisztult, kifinomult megjelenését.

 • Infinity prémium audiorendszer

  Élvezze kedvenc zeneszámait úgy, ahogyan még soha: az Infinity
  prémium fedélzeti audiorendszer a fejlett hangszóró-technológiát
  élvonalbeli kialakítással párosítva varázsol lélegzetelállító,
  emlékezetes élménnyé minden egyes utazást.

 • 7 colos kettős üzemű
  virtuális műszeregység

  A vadonatúj digitális műszeregység nagyfelbontású,
  7 colos LCD képernyőből, valamint két,
  kör alakú hangulatvilágításból áll.
  A kijelző stílusa és színe a választott üzemmódtól
  - Öko vagy Sport - függően változik.
  A nagyméretű, színes digitális kijelzőn a
  legkülönfélébb menetadatok jeleníthetők meg,
  a sebességtől az üzemanyag-fogyasztáson át a
  hybrid rendszer energiadiagramjáig vagy az
  akkumulátor töltöttségi szintjéig

 • Ülések

  Az IONIQ Plug-in kényelmes ülései szövet- és bőrkárpitozással
  egyaránt rendelhetők. Kényeztető kényelmet kínál a két
  irányban állítható deréktámasszal szerelt, nyolc irányban
  motorosan állítható vezetőülés (opció.) Fűthető és
  szellőztethető vezetőülés is rendelhető. Alapfelszerelés a
  60:40 arányban osztva dönthető hátsó ülés; opcióként a hátsó ülőhelyek
  is fűthetők. Az opciós ülésmemória funkció (IMS) két vezető
  kedvenc ülés- és tükörpozícióját képes megjegyezni. Nyomja
  meg a gombot, és ülése automatikusan a kívánt pozícióba áll.

Technology
Blue Link® csatlakozás*.

Vezérelje az IONIQ Plug-in modellt okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Blue Link® csatlakoztatott jármű szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj IONIQ Plug-in fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. Ingyen hozzáférhet a Hyundai LIVE szolgáltatásokhoz, amelyek valós idejű forgalominformációt, utcai és parkolóházi parkolási lehetőségeket, valós idejű üzemanyagár-tájékoztatást, továbbá az érdeklődésre számot tartó helyekre (POI) vonatkozó információkat kínálnak. A fokozott biztonságot szolgálja az automatikus ütközés figyelmeztetés, valamint az SOS vészhelyzeti segélyszolgálat hívógombja.

 • Távolból reteszelhető,
  oldható központi zár

  Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az IONIQ Plug-in emlékeztető üzenetet
  küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és a Blue Link alkalmazásból
  máris bezárhatja vagy kinyithatja az IONIQ Plug-in központi zárját.

 • Célállomás autóba küldése

  Navigációs rendszerrel felszerelt IONIQ modell esetén a Blue Link alkalmazással már
  azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Blue Link
  szinkronizálja az adatokat a navigációs rendszerrel, és betölti az útvonalat,
  így amint beül, máris indulásra kész. Nincs más dolga,
  mint megnyomni a 'Go' feliratot.

 • Igény szerinti diagnosztika és riasztások

  Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet közvetlenül a 10,25 colos
  érintőképernyőről vagy okostelefonjáról, a Blue Link alkalmazáson keresztül
  ellenőrizheti a jármű állapotát.

 • Távoli autókereső

  Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Blue Link alkalmazást,
  és a térkép útba igazítja.

 • Blue Link alkalmazás

  A Blue Link alkalmazás a Google Play Store-ból és az Apple App
  Store-ból egyaránt letölthető.

1 2 3 4 5


*Magyarországon a 2020-as évben lesz elérhető ez a szolgáltatás.

A valós idejű szolgáltatásokkal gyorsabban célba érhet.

Az IONIQ Plug-in gondoskodik arról, hogy Ön kipihenten és a lehető leggyorsabban célhoz érjen. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

 • LValós idejű üzemanyagár-információ

  Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, vagy a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással: érintse meg a képernyőt, és állítsa be a kiválasztott helyszínt úti célként. További információk is elérhetők, a nyitva tartási időtől a fizetési módokig. 

 • Parkolás az utcán és parkolóházban

  Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon hatékonyabban és egyszerűbben. A parkolóhely-információs funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, parkoló udvarokban, valamint az utcán. Elérhető tájékoztatások: valós idejű szabad parkolóhely információ, helyszín és költségek, nyitva tartás, járműméret-korlátozások, stb.

 • Hyundai kereskedések

  Valós idejű tájékoztatás a közeli Hyundai márkakereskedésekről. Tökéletes megoldás, ha otthonától távol segítségre vagy szervizszolgáltatásra volna szüksége.

 • Traffipax figyelmeztetés*

  A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet. Így Ön biztonságosan, magabiztosan, pihentetően közlekedhet.

  * Ahol a helyi törvények ezt megengedik

 • Forgalom-információk

  Egyre sűrűbb a forgalom, így egyre gyakrabban fordulnak elő közlekedési dugók. A Hyundai ezért valós idejű forgalom-információ segítségével tájékoztatja Önt arról, hogy a pillanatnyi körülmények között melyek az ideális útvonalak, illetve, hogy várhatóan mikor fog megérkezni úti céljához.

 • Valós idejű úti cél-információk

  Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdeklődésre számot tartó helyekre, vagy a kettő kombinációjára. A szabadszavas keresésnek köszönhetően mindig megtalálja, amit keres.

 • Időjárás

  Jó, ha már induláskor tudhatja, milyen időjárás várja majd úti céljánál. Bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.

1 2 3 4 5 6 7
Performance
Erőteljes Plug-in menetteljesítmények.
Az IONIQ Plug-in 44,5 kW teljesítményű villanymotorja és különleges hangolású, közvetlen befecskendezésű benzinmotorja együtt 141 lóerőt és 265 Nm forgatónyomatékot ad le. A finoman kapcsoló duplakuplungos sebességváltóval és a kistömegű, nagy szllárdságú karosszéria-szerkezettel együtt mindez lelkesítő vezetési élményt biztosít.
Kappa 1,6 literes
Atkinson ciklusú GDI benzinmotor

Az egyedi hangolású 1,6 literes közvetlen befecskendezéses benzinmotor legnagyobb teljesítménye 105 LE, termikus hatásfoka a legjobb a kategóriában. A közvetlen benzinbefecskendezés az utolsó csepp energiát is kifacsarja az üzemanyagból.

44,5 kW teljesítményű
villanymotor

Élvezze az elektromos gyorsulást. A 44,5 kW-os villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Emellett álló helyzetből kiváló gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

6-fokozatú DCT

Az innovatív duplakuplungos sebességváltó (DCT) finom vezethetőséggel teszi még élvezetesebbé az utazást. Az egyik kuplung a páratlan, a másik pedig a páros számú fokozatokat szolgálja ki, így gyorsabb kapcsolásokkal teszi dinamikusabbá a vezetés élményét.

Lítium-ion polimer
akkumulátor

A 8,9 kWh kapacitású, nagyteljesítményű lítium-ion polimter akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és a fékenergia-visszanyerésben egyaránt remekel. Az ülések alá beépített akkumulátoroknak köszönhetően az IONIQ Plug-in kivételesen alacsony tömegközépponttal büszkélkedhet. Ez nagyban javítja a modell dinamizmusát, és hozzájárul az élvezetes vezethetőséghez.

Energiaáramlás.

Az IONIQ Plug-in Elektromos üzemmódban képes tisztán akkumulátorára támaszkodva haladni.
Vagy használható hagyományos hybridként, amikor a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen kapcsol
át a belső égésű motor és a villanymotor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor
segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban
tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű
haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

Kétféle üzemmód áll rendelkezésére: Eco és Sport.

Az IONIQ Plug-in egyetlen gombnyomásra alkalmazkodik pillanatnyi hangulatához: válasszon az Öko és Sport üzemmódok közül. A kettős üzemű virtuális műszeregység stílusa és színe a választott üzemmódtól függően változik. Az egyes üzemmódokban megváltoznak az autó jellemzői, a különbség azonnal érezhető. Sport üzemmódban a duplakuplungos sebességváltó dinamikusabban kapcsol, magasabb fordulatszámot engedélyez, és tovább tartja a fokozatot, késleltetve a felváltást. Ez közvetlenebb, élvezetesebb vezethetőséget eredményez. A szervokormány érzete is megváltozik, a fokozott ellenállás nehezebb, sportosabb kormányozhatóságot ébreszt. Az Öko üzemmód a takarékosságot helyezi a középpontba: gyorsabban felvált, és könnyedebb kormányozhatóságot biztosít.

Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás: ECO-DAS.

Az IONIQ Plug-in kiváló üzemanyag-fogyasztásához és csekély CO2-kibocsátásához
a környezetbarát vezetési stílust támogató ECO-DAS rendszer is hozzájárul. Amikor Ön betáplál egy címet a navigációs rendszerbe,
a prediktív energiagazdálkodási rendszer kielemzi az útvonalat, és a domborzati adatokat is figyelembe véve állítja össze az elektromos
és benzinmotor használatának optimális megosztását. A vitorlázási segédlet tájékoztatja a vezetőt, ha hamarosan fékeznie kell,
és ezzel hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

 • Emelkedő előrejelzés

  Ha az útvonalon emelkedő várható, és alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje, az IONIQ Plug-in kis mértékben megnöveli a belső égésű motor használatát, hogy az emelkedőre felkészülve rátöltsön az akkumulátorra. Így az emelkedőn a villanymotor be tud segíteni a belső égésű erőforrásnak. Ezzel elkerülhető a benzinmotor rossz hatásfokú használata, és csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás.

 • Lejtő előrejelzés

  Amennyiben az akkumulátor töltése megfelelő, az IONIQ Plug-in nagyobb mértékben támaszkodik a villanymotorra, mielőtt a lejtőre érne a jármű, ezzel csökkentve a benzinfogyasztást. Az elektromos energiát aztán a lejtőn, regeneratív fékezés segítségével nyeri vissza.

 • Vitorlázási segédlet

  Az integrált vitorlázási segédlet funkció a navigációs rendszer adatbázisa segítségével elemzi az útviszonyokat, és tájékoztatja a vezetőt, ha hamarosan lassítania szükséges. Ilyen helyzet lehet egy közelgő irányváltás vagy autópálya kihajtó. A műszerfalon megjelenő szimbólum és hangjelzés tájékoztatja a vezetőt, hogy elveheti a lábát a gázpedálról. A funkcióval egyaránt mérsékelhető a fogyasztás (az autó villanymotorja segítségével vitorlázik), valamint az üzemi fék használata.

1 2 3
Szabályozható regeneratív fékrendszer.

A szabályozható regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. A kormánykerék mögött elhelyezett váltófülek segítségével egyszerűen szabályozható a fékenergia-visszanyerés mértéke. Nem kevesebb mint négy fokozat közül választhat: ezek mindegyike eltérő mértékű lassulást, illetve töltési intenzitást eredményez. Minél magasabb regeneratív fokozatot választ, annál erőteljesebben lassul az autó, amikor Ön leveszi a lábát a gázpedálról.

Váltófülek és szabályozható regeneratív fékvezérlés.

A szabályozható regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. A kormánykerék mögött elhelyezett váltófülek segítségével egyszerűen szabályozható a fékenergia-visszanyerés mértéke. Nem kevesebb mint négy fokozat közül választhat: ezek mindegyike eltérő mértékű lassulást, illetve töltési intenzitást eredményez. Minél magasabb regeneratív fokozatot választ, annál erőteljesebben lassul az autó, amikor Ön leveszi a lábát a gázpedálról.

charging
Rugalmas plug-in töltés.

Az IONIQ Plug-in többféle módon is tölthető - például úgy is, hogy egyáltalán nem tölti. Ha autóját csatlakoztatta az otthoni elektromos hálózatra, a Hyundai Blue Link® alkalmazás segítségével a távolból is beprogramozhatja, hogy a töltési folyamat csúcsidőn kívül induljon be, amikor olcsóbb az elektromos áram.

Az otthoni csatlakozó jellegétől, illetve a nyilvános töltőpont típusától függően az IONIQ Plug-in számos különböző módon tölthető. Otthoni töltődobozra / váltóáramú töltőállomásra csatlakoztatva 2 óra 15 perc alatt teljesen feltölthető az akkumulátor.

A kábelbe épített vezérlőegységgel felszerelt ICCB vezeték segítségével akár hagyományos háztartási aljzatba is bedughatja az autót. Az IONIQ Plug-in 3,3 kW-os beépített fedélzeti töltővel rendelkezik, amely a fali csatlakozóból nyert váltóáramot egyenárammá alakítja át, azzal töltve a gépkocsi akkumulátorát.

Safety
Hyundai SmartSense
Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az IONIQ Plug-in a legmodernebb aktív biztonsági technológiákat kínálja, amelyek biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszik az utazást.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Intelligens sebességtartó automata Stop & Go funkcióval (SCC +S&G)

  Biztonságosabbá, egyben pihentetőbbé teszi a vezetést azáltal, hogy automatikusan tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött. A berendezés az aktuális forgalmi helyzet függvényében önállóan csökkenti a sebességét, vagy felgyorsít az előre meghatározott tempóra. A lassan haladó, meg-megtorpanó forgalomban az SCC teljes megállás után is képes tartani az előre beállított követési távolságot. Amint úgy érzékeli, hogy ismét elindult a forgalom, a rendszer újraindítja az erőforrást, amennyiben erre a vezető a gázpedál finom érintésével engedélyt ad.

 • Elülső ütközés-elkerülő támogatás gyalogos- és kerékpáros-felismeréssel (FCA)

  Az FCA olyan fejlett, aktív biztonsági rendszer, amely figyelmezteti a vezetőt a vészhelyzetekre, és szükség esetén önállóan működteti a fékrendszert. Az első és hátsó radarokat, valamint optikai érzékelőket (kamera) alkalmazó FCA három lépcsőben működik. Az első szinten fény- és hangjelzéssel emlékezteti a vezetőt, majd a veszélyhelyzet státuszától függő mértékben szabályozza a fékteljesítményt, végül az ütközést megelőző pillanatokban teljes fékerővel lassít, hogy elkerülje az ütközést vagy minimalizálja a sérülést és a károkat. A rendszer 8 km/órától aktív, képes a járművek, a gyalogosok és a kerékpárosok észlelésére.

 • Holttéri ütközésre figyelmeztető rendszer (BCW) sávváltást segítő rendszerrel

  Radar technológián alapul a holttéri ütközésre figyelmeztető rendszer (BCW), amely a jármű hátsó sarkainál figyeli a forgalmat, és a külső visszapillantó tükrökben megjelenített, vizuális jelzéssel tájékoztat, ha ott gépkocsit észlel. Amennyiben a vezető ilyenkor működtetni kezdi az irányjelzőt, hangjelzés figyelmezteti a veszélyre, amennyiben jármű észlelhető.

 • Hátsó keresztirányú ütközésre figyelmeztető rendszer (RCCW)

  A hátsó radarokat alkalmazó hátsó keresztirányú ütközésre figyelmeztető rendszer (RCCW) mérsékli az ütközés veszélyét a keresztben haladó forgalom résztvevőivel, amennyiben a vezető rossz látási viszonyok között kényszerül szűk helyről kitolatni. A jármű mögötti területet radar segítségével 180 fokban pásztázó RCCW berendezés hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a keresztirányban közeledő járművekre.

 • Sávkövető segédlet (LFA)

  Az IONIQ Plug-in sávkövető segédlet (LFA) funkcióval is rendelkezik. A funkció 0-150 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

 • Sávelhagyást gátló rendszer (LKA)

  A sávelhagyást gátló rendszer (LKA) az elülső kamera segítségével felügyeli az útfelfestéseket. Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

 • SCC
 • FCA
 • BCW
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • VÉGE
 • Automatikus távolságifény-vezérlés (HBA)

  Az opcióként rendelhető, ultramodern LED technológiát
  alkalmazó fényszórók a nappali fényhez hasonló megvilágítást
  hosszú élettartammal és a halogén izzóknál számottevően
  kedvezőbb energiafogyasztással társítják. Automatikus
  üzemmódban a HBA adaptív távolsági világítás funkció
  éjjel észleli a szemből érkező, illetve előttünk, velünk
  azonos irányban haladó gépkocsikat, és szükség esetén
  tompított világításra vált át, ezzel megelőzve mások
  elvakítását. Amikor a rendszer nem észlel járművet,
  automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást.

 • Vezető éberség-felügyeleti
  riasztás (DAW)

  A vezetést kényelmesebbé és biztonságosabbá tevő vezető éberség-felügyeleti
  riasztás (DAW) funkció olyan adatok alapján felügyeli és elemzi folyamatosan
  a vezetési stílust, mint a kormányszög, a kormányzási nyomaték,
  vagy a jármű sávon belül elfoglalt helye. Amennyiben a rendszer fáradtságra vagy
  figyelemelterelésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti a vezetőt.

 • Intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW)

  Az intelligens sebességkorlátozásra figyelmeztető funkció az elülső kamerát, valamint
  a navigációs rendszertől kapott információkat együttesen felhasználva azonosítja
  a forgalmi jelzőtáblákat, és valós időben jeleníti meg az éppen aktuális
  sebességkorlátozásokat és előzési tilalmakat. Az információ a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységben egyaránt megjelenik.

Convenience
Okos, kényelmes és
online.
Az intelligens sebességkorlátozásra figyelmeztető funkció az elülső kamerát, valamint a navigációs rendszertől kapott információkat együttesen felhasználva azonosítja a forgalmi jelzőtáblákat, és valós időben jeleníti meg az éppen aktuális sebességkorlátozásokat és előzési tilalmakat. Az információ a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységben egyaránt megjelenik.
 • Vezeték nélküli töltés Töltse okostelefonján könnyen és egyszerűen. A vezeték nélküli töltőfelület praktikus helyen: a középkonzolban, a váltókar előtt található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.
 • Fűthető kormánykerék Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. Az egyenes aljú, fűthető kormánykerék ezüst színnel díszített küllőin ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal, és működtetheti a fedélzeti rendszereket.
 • Elektromos rögzítőfék (EPB) Egy ujjal kezelhető. Könnyen kezelhető nyomógombbal kapcsolhatja be és ki az opciós elektromos rögzítőféket.
 • Fűthető és
  szellőztethető ülések
  Kényeztető kényelmet kínál a két irányban állítható deréktámasszal szerelt, nyolc irányban motorosan állítható vezetőülés (opció.) Fűthető és szellőztethető vezetőülés is rendelhető. Alapfelszerelés a 60:40 arányban osztva dönthető hátsó ülés; opcióként a hátsó ülőhelyek is fűthetők. Az opciós ülésmemória funkció (IMS) két vezető kedvenc ülés- és tükörpozícióját képes megjegyezni. Nyomja meg a gombot, és ülése automatikusan a kívánt pozícióba áll.
 • EURO 6d-Temp A jövőre felkészített motortechnológia A Hyundai-nál magától értetődő az EURO 6d-Temp norma.Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai modell már most teljesíti az EURO 6d-Temp károsanyag-kibocsátási normát. Az EURO 6d-Temp a WLTP laboratóriumi tesztciklust az RDE (valós menet-emissziók) közúti emisszióméréssel egészíti ki.
 • Visszapillantó kamera (DRM) A visszapillantó tükör olykor korlátozott hátratekintést enged csupán. Akadályozhatják a kilátást a hátsó utasok, így a vezető nehezen vagy egyáltalán nem látja a jármű mögötti útszakaszt. A DRM technológia azonban kamera segítségével mutatja meg pontosan az autó mögötti helyzetet, így biztonságosabbá és kényelmesebbé téve a vezetést.
eCall: fokozott biztonság és védelem

Az IONIQ Plug-in automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenvedett, és kinyíltak a légzsákok. Emellett az SOS gombot megnyomva Ön is kérhet vészhelyzeti segélynyújtást, a nap 24 órájában, az év bármely napján.

eCall
Korlátlan nyugalom és biztonság.

Szériatartozék a nyugalom: az IONIQ Plug-in modellre ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más Hyundai személygépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyfeszültségű akkumulátorra.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ Plug-in is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

8 éves akkumulátor garancia.

A normál gyártói garancián túlmenően az IONIQ Plug-in nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik.

top